Mere Info

Musiker/spillemand

Jeg er festmusiker. Jeg har over 25 års erfaring med at spille til mange forskellige festlige anledninger.
Jeg vil levere den musik som medvirker til, at festen forløber som I ønsker den. Jeg er ikke typen som absolut skal bemærkes til en fest, men jeg synger gerne for til fællessang og en skål, hvis det ønskes. Ligeledes synger jeg med på eventuelle “omdelte sange”.
Jeg spiller harmonika/keyboard og oplever, at det er en god kombination. Harmonikaen giver en god variation i den musik som kan leveres fra et moderne keyboard.

Repertoire

Mit repertoire er blandet men med udgangspunkt i dansk folkemusik og populære melodier fra hverdagen. Jeg kender mange forskellige melodier bl.a. også fra højskolesangbog og salmebog.
Jeg spiller dæmpet under spisningen, så det er muligt for gæsterne at tale sammen ved festen.
Til dans spiller og synger jeg ligeledes ud fra et blandet repertoire af kendte og dansevenlige melodier – eventuelt suppleret med folkedans og sanglege.

Prisen m.m.

 

For mig er det almindeligt at have aftalt et forventet forløb til en aftalt pris, samt en pris for yderligere timer, hvis festen varer længere end forventet og aftalt.
Min pris udgør for 6 timer med spisning og dans i alt kr. 4.300 samt kr. 650 pr. time herefter. Jeg tager et tillæg på kr. 1.000 for passage af Storebælt. Jeg beregner tiden fra tidspunktet hvor gæsterne er inviterede, fra hvilket tidspunkt jeg også er klar til at spille.
Men fester kan have forskellige forløb og hermed forskellige ønsker til musikledsagelse. Medens du overvejer hvordan du ønsker din fest skal foregå, er du meget velkommen til at kontakte mig for en afklaring af mulighederne og herunder hvordan det evt. påvirker min pris.